Vis på kort

Fritidsboligerne lukkes frem til den 13. april

Dansk Sygeplejeråd har besluttet at lukke alle fritidsboliger frem den 13. april. Det sker på baggrund af myndighedernes opfordring til danskerne om at blive hjemme i påsken for fortsat at begrænse smittespredning af coronavirus i Danmark.

Alle, der har booket en fritidsbolig til og med påskeferien, får direkte besked om refusion af lejeudgifter. Har du spørgsmål til lukning af fritidsboligerne eller er du berørt af lukningen, skal du kontakte DEAS på mail booking@dsr-fritidsboliger.dk eller telefon 70 30 22 10.
 
Fortsætter nedlukningen af Danmark, vil fritidsboligerne forblive lukket.


Grundet travlhed med annulleringer mv, så kan der gå lidt tid før alle mails er besvaret, man behøver ikke rykke for svar. Alle mails vil blive besvaret. Tak for din forståelse. 

 

OBS ved booking med rabat

En uge før lejeperiodens start kan en fritidsbolig bookes med 30% rabat dog senest torsdag kl. 12:00 for lejeperioder, der starter fredag i samme uge eller kommende mandag.
Er torsdag en helligdag, så er det frist for booking med rabat hverdagen før denne inden kl. 12.00.


Årets ferieoplevelse

Book dit ophold i de dejlige ferieboliger, hvor der er lagt vægt på indretning i god kvalitet, hygge og afslapning i skønne omgivelser.
Bestil allerede din feriebolig i dag, mens der stadig er ledige perioder, online eller telefonisk på tlf. 70 30 22 10.

 

Ledige pga. afbud

Ledige ferieboliger

*

Aktuelle tilbud

  • Aktuelle Tilbud
  • Spar 30% på lejen.