Feriecenter Løkken

Feriecenter Løkken

I den første klitrække i et naturskønt område med frit udsyn over stranden og Vesterhavet ligger Feriecenter Løkken. Mange kender i forvejen den smukke ejendom, der med sit stråtækte tag og brune facader passer ind i Vestkystens natur.
 

Traditionsrigt sted 

Dansk Sygeplejeråd fik i 1919 skænket en meget smukt beliggende strandgrund i Løkken. På grunden skulle der bygges et feriehjem for sygeplejersker. Feriehjemmet Løkken stod færdigt i 1924, og var i mange år, sammen med det senere erhvervede Klitly, et populært feriested for medlemmer af Dansk Sygeplejeråd. I 1988 overtog Pensionskassen for Sygeplejersker ejendommene og igangsatte den ombygning, som sikrer, at stedet også i mange år fremover vil være et attraktivt feriemål for sygeplejersker.

 

Ejendommene

I dag indeholder feriecenteret 11 spændende og moderne fritidslejligheder fordelt på 2 etager. De varierer i størrelse, og indeholder 2, 4 eller 6 sovepladser. Lejlighederne er velindrettede og moderne møbleret. Komfur, køl/frys samt TV/DVD med alle gratis digitale kanaler, radio/CD og WI-FI.

Alle er velkomne til at benytte den fælles dagligstue. Her findes et skab med porcelæn og bestik. Her er klaver, sangbøger og forskellige spil er til fri afbenyttelse. 

I kælderen findes bordtennis ved vaskeriet. Bolde og bat skal selv medbringes.

Vaskemaskine og tørretumbler findes i tilslutning til fællesrummene.

Adresse

Feriecenter Løkken
Kodahlsvej 4
9480 Løkken
 

Omgivelserne

Løkken er et naturligt centrum for de ferie- og fritidsaktiviteter, som udspiller sig på denne del af Vesterhavskysten. Fine muligheder for indkøb af alle dagligvarer. For de som vil spise ude, kan der vælges mellem flere gode spisesteder. Der er ikke langt til bank, lækre modebutikker, antikvitetsforretninger og meget andet. Området byder i øvrigt på en lang række seværdigheder: Rubjerg Knude, Løkken Museum, Nordsø Museet, Tivoliland, Vandland, Zoo og Fårup Sommerland. Læs mere om området på www.loekken.dk.
 

Udlejning

Fritidsboligerne kan lejes på ugebasis eller i weekend- og hverdagsperioder.
En lejeperiode går fra:

  • Ugebasis: Fredag kl. 14.00 til fredag kl. 10.00

  • Weekend: Fredag kl. 14.00 til mandag kl. 10.00

  • Hverdage: Mandag kl. 14.00 til fredag kl. 10.00
     

Weekend- og hverdagsperioder

Muligheden for at leje weekend- og hverdagsperioder omfatter det meste af året, bortset fra sommerferien, jul/nytår og de normale lukkeperioder i vinterhalvåret.
 

Om leje af boligerne

Du skal selv benytte fritidsboligen i lejeperioden, og fremleje må ikke finde sted.
Der må maksimalt overnatte det antal personer, som fritidsboligen er indrettet til.
Alle boligerne er røgfrie.
Det er tilladt at medbringe ét husdyr i lejlighed 1, 2 og 4.
Du skal selv medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker.