Dueodde

Dueodde

I et naturskønt område ved Dueodde på Bornholm har Dansk Sygeplejeråd 6 ens fritidsboliger. Husene er beliggende 750 meter fra Danmarks allerfineste badestrand.

Fritidshusene

Husene er opført i årene 1973-74, og har alle sovepladser til 6 personer. Udendørs er anlagt en dejlig overdækket terrasse. Fritidshusene er praktisk indrettet, og er alle udstyret med komfur, køl/frys samt TV/DVD med alle gratis digitale kanaler, radio/CD og WI-FI.

Adresse

Hus 1 = Harevej 1
Hus 2 = Egernvej 3
Hus 3, 4, 5 og 6 = Fasanvej 4, 13, 15 og 17
3730 Neksø
 

Omgivelserne

Et kvarters gang ad små plantageveje og et stort klitområde så er du ved den pragtfulde sandstrand. Omgivelserne er i det hele taget som skabt til det ideelle ferieophold. Det er et roligt og børnevenligt område uden gennemgående trafik. Større indkøbsmuligheder findes i Snogebæk 5 kilometer væk. Til Dueodde golfbane er der 3 kilometer. Det tager ca. 3 kvarter at køre med bus til Rønne. Læs mere om området på www.bornholm.dk.
 

Udlejning

Fritidsboligerne  udlejes på ugebasis fra fredag kl. 14.00 til fredag kl. 10.00 samt enkelte weekender uden for højsæsonen. Vinterlukket efer uge 42.
 

Om leje af boligerne

Du skal selv benytte fritidsboligen i lejeperioden, og fremleje må ikke finde sted.
Der må maksimalt overnatte 6 personer i fritidsboligen.
Alle boligerne er røgfrie.
Ét husdyr kan medbringes i hus 1 og 2.
Du skal selv medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker.